Advertentie verwijderd

Appartement Sonoystraat in Den Haag

2581 VL Den Haag (Zuid-Holland)

€845 Huurprijs p.m.
66 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Heerlijk wonen in Statenkwartier, een van de meest populaire wijken in Den Haag. Dit appartement is gelegen op de eerste etage, beschikt over twee ruime kamers en een aparte keuken en tevens een terras aan de achterzijde! Dichtbij de haven, het strand, de Frederik Hendriklaan en op loopafstand van allerlei openbaar vervoersmogelijkheden.

Indeling: Gedeeld entree op de begane grond. Trap naar de 1e verdieping. Entree appartement in de woonkamer aan de voorzijde van circa.25 m2. Een slaapkamer ensuite van circa.24 m2 gelegen aan de achterzijde. Woonkamer en slaapkamer zijn van elkaar te scheiden middels de separatieschuifwand. De dichte keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel, toilet, douche, handdoek radiator. In een aparte kast is er een aansluitingsmogelijkheid voor de wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarm middels centrale verwarming.

Bijzonderheden:

  • Minimale huurperiode betreft een jaar

  • Waarborgsom gelijk aan een maan huur

  • Let op: de huurprijs van 845 is exclusief een voorschot van 150 euro aan gas/water/elektra. De totale huurprijs bedraagt 995 euro.

  • Aan bovenstaande tekst kunnen geen (juridische) rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Sonoystraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 845 p/m
Beschikbaar per
Direct