Advertentie verwijderd

Kamer Beeklaan in Den Haag

2562 BB Den Haag (Zuid-Holland)

€495 Huurprijs p.m.
22 m²
Gestoffeerd

Over deze woning

EEN FIJNE KAMER GELEGEN IN DUINOORD. DEZE FRAAIE GROTE KAMER HEEFT EEN BALKON AAN DE ACHTERZIJDE. ALLEEN GESCHIKT VOOR EEN DAME!

Indeling Hoofdentree op straatniveau. Gedeeld trappenhuis naar de 1e etage met de entree van de kamer aan de achterzijde. U komt binnen in de zeer ruime kamer welke is voorzien van twee ingebouwde kasten, natuurstenen schouw, mooi hoog plafond en een vaste wastafel. Middels 2 openslaande deuren aan de achterzijde komt u op het heerlijk ruime balkon.

De gedeelde badkamer en toilet liggen ook aan de achterzijde van deze verdieping. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche, vaste wastafel en wasmachine voor algemeen gebruik. De gedeelde keuken is beneden aan de achterzijde, hier staat een gasfornuis met oven welke gebruikt kan worden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin, welke gedeeld wordt met de medebewoonster van het pand.

**Afmetingen ca.**Kamer5.10 x 3.85m Balkon ZW3.70 x 1.90mKeuken gedeeld3.90 x 2.10mBadkamer gedeeld3.90 x 2.10mTuin gedeeld8.00 x 6.30m Details Woonoppervlak ca. 26m. Gedeelde keuken, douche en toilet! Voorzien van CV en dubbel glas. Een priv balkon. Alleen geschikt voor 01 dame! Gedeelde tuin.

Locatie Deze kamer is gelegen in een zeer mooie straat met veel groen en monumentale panden. In de buurt zijn diverse grote winkelstraten, supermarkten en vele verbindingen met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten kunt op met de fiets in het centrum of op het strand zijn.****************

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
22 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Adres
Beeklaan Den Haag

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 495 p/m
Beschikbaar per
Direct