Advertentie verwijderd

Kamer Maystraat in Den Haag

2593 VW Den Haag (Zuid-Holland)

€320 Huurprijs p.m.
20 m²
Kaal

Over deze woning

IN DE POPULAIRE BUURT "BEZUIDENHOUT" GELEGEN, RUIME KAMER VAN CA. 20 M2, NABIJ HET STATION, CENTRUM, CONSERVATORIUM EN EEN DIRECTE VERBINDING NAAR DE HAAGSCHE HOGESCHOOL.

Indeling Entree via een open portiek op de 1e etage. Gezamenlijke centrale gang met apart toilet, aparte douche en toegang tot de keuken aan de achterzijde. De ruimtelijke kamer ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een houten vloer en een siergashaard.

De keuken, douche en toilet dienen gedeeld te worden met 3 medehuurders, alsmede het gezamenlijk balkon. De keuken is voorzien van een 4pits gascomfort, koelvriescombinatie en wasmachine.

**Afmeting ca.**Woonslaapkamer5.45 x 3.50m Details Borg is 1,5 maand. Woonoppervlak ca. 20m. Geschikt voor een werkend persoon of student met garantsteller. Voorzieningen delen met 3 personen.

Locatie Dit appartement is gelegen in een mooie, rustige straat nabij winkels openbaar en station Laan van linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Het centrum is hooguit 10 a 15 minuten met de fiets.****************

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
20 m²
Adres
Maystraat Den Haag

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 320 p/m
Beschikbaar per
Direct