Advertentie verwijderd

Appartement Weimarstraat in Den Haag

2562 HV Den Haag (Zuid-Holland)

€620 Huurprijs p.m.
30 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

HEEL LEUK 2 KAMER APPARTEMENT AAN DE BRUISENDE WEIMARSTRAAT! GELEGEN IN DE GEZELLIGE BUURT TEN MIDDEN VAN WINKELGELEGENHEID EN DICHT BIJ OPENBAAR VERVOER.

Indeling Hoofdentree op straatniveau gedeeld trappenhuis naar de 1e etage entree appartement woonkamer van ca. 3.70 x 5.00 met erker en een open keuken, slaapkamer van ca. 2.00 x 3.20 met ingebouwde kast badkamer met douche, afzuiger en vaste wastafel.

De gehele woning is voorzien van een CV, White wash laminaat vloer. Het toilet is op de gang en dient gedeeld te worden. Voorts is er een wasmachine en droger voor algemeen gebruik werkt op munten.

Details Woonoppervlak ca. 30m. Geschikt voor maximaal n persoon. Volledig voorzien van C.V. Afgewerkt met mooi whitewash laminaat. Moderne keuken en badkamer.

Locatie Dit appartement is gelegen in de gezellige winkelstraat Weimarstraat waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Om de hoek zit een Albert Heijn en verder zitten er allerlei handige winkels. Openbaar vervoer is hier goed geregeld. Bus 20 en 21 stoppen om de hoek en iets verderop heeft u tram 2, RandstadRail 3 en tram 12 tot uw beschikking. Het centrum is overigens makkelijk en snel per fiets te bereiken!

Bent u op zoek naar een mooie woning op een goede centrale locatie Dan is dit appartement zeker een bezichtiging waard!

1,5 maand borg !****************

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Weimarstraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 620 p/m
Beschikbaar per
Direct