Advertentie verwijderd

Huis Atletiekbaan in Den Haag

2492 WR Den Haag (Zuid-Holland)

€1.095 Huurprijs p.m.
107 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Rustig gelegen 4-kamer (TUSSEN)EENGEZINSWONING met zonnig gelegen achtertuin (ZW) en vrijstaande berging. Gelegen in de kindvriendelijke wijk " Leidschenveen" op loopafstand van de woning ligt de tramhalte Oude Middenweg en station Leidschenveen is op fietsafstand. Ook is het winkelcentrum 't Hoge Veen vlakbij en met de auto bent u zo op de A-4. Kortom een leuke woning met een centrale ligging. De woning ligt in een autovrij gebied waardoor het erg geschikt is voor gezinnen met kinderen. Op een steenworp afstand ligt een speelveld met speeltuin.

INDELING: entree woning, hal, modern toilet, meterkast, lichte woonkamer met vaste trapkast, open keuken, schuifpui naar zonnige achtertuin met vrijstaande berging en achterom. Trap naar 1e etage, 2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Vaste trap naar zolderruimte met opstelplaats wasmachine, droger en cv ketel.

Bijzonderheden:

  • de woning heeft een achterom en een berging in de achtertuin
  • uw auto kunt u vrij parkeren in de directe omgeving
  • ca. € 1,84 per maand servicekosten
  • oplevering medio/eind september 2019.

Verhuurvoorwaarden:

  • Huurperiode minimaal 1 jaar.
  • U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen: Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:

  • Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:

  • Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen: Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
107 m²
Inhoud
280 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Atletiekbaan Den Haag

Extra informatie

Tuin
Mechanische ventilatie
Aan rustige weg
In woonwijk
Beschutte ligging

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Direct