Advertentie verwijderd

Huis Driebergenstraat in Den Haag

2546 BK Den Haag (Zuid-Holland)

€785 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een geweldig gerenoveerde 4 kamer woning van meer dan 80m in hartje leyenburg! Indeling de entree is middels een typisch haags open portiek op straat niveau. De gang geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Aan uw rechterhand is er een zeer ruime wasruimte. De woonkamer is ligt over de complete etage. het woongedeelte bestaat uit twee ruimtes. Aan de voorzijde kunt u een loungegedeelte creren en perfect decoreren door haar rechthoekige vorm. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte. Tussen deze twee ruimtes hebt u maarliefst 4 inbouwkasten. Zo kunt u servies, linnen en andere zaken hier kwijt. Er komt heerlijk natuurlijk licht binnen de dubbele beglazing en de balkondeur aan de achterzijde. Aan de voorzijde hebt u uitzicht over de lange en brede driebergenstraat. de keuken aan de achterzijde is fraai aangepakt en wordt geleverd zonder apparatuur. Daarbij hebt u ook toegang tot het balkon! de slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De tweede kamer is iets kleiner, en ligt aan de voorzijde. Deze ruimte kunt u gebruiken als logeerkamer, kantoor of study! de badkamer ligt centraal in de woning. Er is een nieuwe douche genstalleerd, een toilet, en een wastafel. het balkon is zeer prettig. Deze is gestrekt over de hele breedte van de woning, en heeft uitzicht over de tuinen van uw buren in leyenburg.

afmetingenca. Woonkamervoorzijde5.10m x 3.50meetkamerachterzijde3.20m x 5.40mkeuken3.75m x 1.65mbadkamer2.00m x 2.40mslaapkamer 16.05m x 2.45m slaapkamer 22.30m x 3.60mbalkon6.75m x 1.10m details fantastische oppervlakte gigantische kastruimte gerenoveerd met nieuwe vloeren en muren nieuwe c. V. heerlijke locatie zeer geschikt voor een werkend stel of klein gezin

locatie deze woning ligt aan een doorgaande weg, om de hoek van het zuiderpark waar men heerlijk kan wandelen en recreren. In de buurt zijn tal van mogelijkheden met het openbaar vervoer en binnen loopafstand zijn vele winkels en supermarkten. Kortom een heerlijke woning, op een leuke locatie!

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Driebergenstraat Den Haag

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 785 p/m
Beschikbaar per
Direct