Advertentie verwijderd

Huis De Perponcherstraat in Den Haag

2518 TA Den Haag (Zuid-Holland)

€3.450 Huurprijs p.m.
143 m²
5 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Met ingang van 1 januari komt deze fraaie eengezinswoning met 3 slaapkamers beschikbaar. De woning is schitterend onderhouden en voorzien van vele klassieke details. Hierdoor vormt deze gemeubileerde woning bij uitstek, een optie voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen die deze kwaliteiten van de woning op waarde weet te schatten en goed zorg draagt voor al het mooie dat deze woning te bieden heeft. De woning heeft 2 woonlagen. Op de eerste woonlaag bevindt zich de chambre en suite, met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de eetkamer. Via de eetkamer kan via 2 openslaande deuren het ruime zonneterras (20 vierkante meter) worden bereikt. Via de eetkamer en de gang is er toegang tot de moderne keuken die voorzien is van alle denkbare faciliteiten. Aan de gang bevindt zich een aparte toilet. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een ruime studeerkamer met boekenkast, en toegang tot de woonkamer en de gang.

Via de trap gaat u naar de 2e woonlaag waar de 3 slaapkamers bevinden. De ruime master bedroom biedt aan de achterzijde toegang tot een leuk tweede balkon waar het heerlijk toeven is! De andere 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. Op deze woonlaag bevindt zich tevens de zeer fraaie badkamer met douche,badkuip en moderne wastafel. Tevens is er wederom een apart toilet op deze woonlaag.

Kortom een fraaie woning op een fijne locatie in een rustige buurt, met goed openbaar vervoer op loopafstand van ondermeer de Reinkenstraat met zijn vele cafe's, restaurants en gezellige winkeltjes en de grotere winkelstraat: De Weimarstraat.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
143 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
De Perponcherstraat Den Haag

Extra informatie

Balkon
Bad
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 3.450 p/m
Beschikbaar per
Direct