Advertentie verwijderd

Appartement Stuyvesantstraat in Den Haag

2593 GM Den Haag (Zuid-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
127 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

In een heel leuke straat, in het mooie Bezuidenhout, is deze zojuist gerenoveerde woning aan de Stuyvesantstraat gelegen. Ideale locatie ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer (station van Laan van Nieuw Oost-Indië, (internationale) scholen, winkelcentra zoals Winkelcentrum Mariahoeve maar ook de gezellige Theresiastraat. Kortom: kijkt u uit naar een nieuwe woning, waar u verder niets meer aan hoeft te doen? Bel dan snel met ons kantoor en reageer via uw profiel.

Indeling: Binnenkomst appartement via drie mogelijke entree's, te noemen: voordeur linkerzijde met binnenkomst in hal; voordeur rechterzijde met binnenkomst in portaal en doorloop naar woonkamer; garagedeur. De woonkamer van ca.30 m2 is voorzien van luxe meubilair, waaronder een loungebank, salontafel, tafel en stoelen en uiteraard is het geheel gedecoreerd. De open keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Naast de keuken is er nog een handig berghok gesitueerd. Vanuit de keuken kunt u doorlopen naar de slaapkamer, gelegen aan de achterzijde (met DAKLICHT! ). Deze ruimte is op dit moment ingericht als een verlengstuk van de garage, maar zou de ideale ruime slaapkamer zijn! Achter in de garage is de badkamer gesitueerd, welke is voorzien van een wastafel en douche. Het toilet is in de hal gesitueerd. Bent u op zoek naar zo een handige ruimte, waar u altijd uw auto in de garage kunt plaatsen? Neem dan snel contact met ons op!

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop ?vraag een bezichtiging aan?. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Stuyvesantstraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct