Advertentie verwijderd

Appartement Bosschestraat in Den Haag

2587 HD Den Haag (Zuid-Holland)

€1.150 Huurprijs p.m.
97 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Op loopafstand gelegen van het heerlijke strand van Scheveningen, dit ruime 5-kamer portiekwoning beschikbaar met balkon!

Indeling: Entree op straatniveau, trap naar de 2e etage, Binnenkomst appartement in de hal. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. Woon/ eetkamer gescheiden middels schuifseparatie van circa.17 m² en 20 m². keuken voorzien van een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.3 slaapkamers van circa.7 m², 6 m² en 12 m². Badkamer voorzien van een douche en dubbele wastafel. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De woning beschikt over een separate toilet.

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop ?vraag een bezichtiging aan?. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Bosschestraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Direct