Advertentie verwijderd

Appartement Frederik Hendriklaan in Den Haag

2582 BM Den Haag (Zuid-Holland)

€1.375 Huurprijs p.m.
68 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit zeer leuke appartement (ca. 68 m2), op een toplocatie aan de Frederik Hendriklaan is in 2016 volledig gerenoveerd en komt per 1 november a.s. beschikbaar.

Indeling: Via een gezamenlijke opgang met intercominstallatie, entree naar 1e verdieping met een ruime overloop en doorgang naar een lichte woonkamer voorzien van een luxe open keuken met alle inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van dit appartement bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan 1 toegang biedt tot een eigen terras. De luxe badkamer is voorzien van inloopdouche, separaat bad en extra toilet.

Het appartement is rondom voorzien van dubbel glas en wordt aangeboden met een mooie, lichte laminaatvloer. Overige zaken die mogelijk door vorige huurder worden achtergelaten in het appartementen (zoals verlichtingsarmaturen, rolgordijnen) maken geen onderdeel uit van het gehuurde.

Huurprijs per maand € 1.375,- excl. € 50,- servicekosten (waterverbruik privé, schoonmaak trappenhuis, service abonnement c.v., glasbewassing voorgevel).

Het appartement beschikt over een eigen gas –en elektrameter.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Frederik Hendriklaan Den Haag

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Direct