Advertentie verwijderd

Kamer Daguerrestraat in Den Haag

2561 TS Den Haag (Zuid-Holland)

€350 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Nieuw gerenoveerde kamers met inschrijfadres dichtbij het centrum van Den Haag.

De kamers liggen in een rustige wijk in Den Haag. Het centrum is op fietsafstand en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Op loopafstand zijn diverse openbaar vervoersmogelijkheden. De wijk en het pand zijn volledig gerenoveerd. In de wijk wonen veel starters en studenten.

Alle kamers zijn voorzien van luxe afwerking. Elke kamer heeft een eigen verstelbare verwarmingsunit en dubbelglas. Verder zit in de gedeelde keuken standaard een inductiekookplaat, oven en magnetron en een koelkast met vriezer. De kamers worden volledig gemeubileerd opgeleverd. Eventueel is het mogelijk om eigen meubels te verhuizen. De meubels zullen dan door ons verwijderd worden. Er is een moderne gedeelde badkamer met alle luxe voorzieningen.

De kamers zijn per direct beschikbaar en gezien de grote aanvraag van potentiële huurders zal de kamer ook per direct gehuurd moeten worden. Er is geen loting. Degene die het eerst is en past in het (financiële) plaatje krijgt de kamer. De minimale huurperiode is 1 jaar en de maximale huurperiode is 5 jaar. Na het eerste jaar is de maandelijkse opzegbaar.

De huurprijs is inclusief dit houdt in dat er maandelijks eenzelfde bedrag betaald wordt. In deze inclusieve prijs zitten o.a de volgende kosten: Huur, gas, water, licht, internet, gemeentelijke belastingen, wasmachine en meubels.

Huurprijs: 500 - 600,- inclusief per maand Borg: 1 x de maand huur Eenmalige kosten: 250,-

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Daguerrestraat Den Haag

Extra informatie

Tuin
Balkon
Terras
Douche

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar