Advertentie verwijderd

Huis Jules Massenetstraat in Den Haag

2551 XE Den Haag (Zuid-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
121 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

In deze nette buurt is deze ruime eengezinswoning beschikbaar gekomen.

De Jules Massenetstraat is gelegen in de buurt Nieuw Waldeck. Deze wijk kenmerkt zich door de rustige opzet en het vele groen in het straatbeeld. Er is een klein buurt winkelcentrum gelegen op fietsafstand. Teven zijn er verschillende scholen gelegen in de omgeving.

In de omgeving zijn diverse bus en tramhaltes te vinden. Hierdoor is de verbinding met het openbaar vervoer goed. Binnen een kwartier is de snelweg A4 te bereiken.

In de directe omgeving is er een mix van woningen te vinden. Van sociale huurappartementen tot eengezinswoningen. De huurprijzen variëren van €650,- tot €1750,- euro.

In de omgeving is gratis op straat parkeren van toepassing. Het is mogelijk om een parkeerplek te huren in de afgesloten parkeerruimtes.

Woning indeling:

Entree Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken, de woonkamer en het toilet.

Keuken De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een kookplaat, koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap en vaatwasser.

Woonkamer Een praktisch in te delen woonkamer is direct verbonden met de tuin aan de achterzijde van de woning. Door de ramen over de gehele achtergevel is dit een ruime woning.

1e verdieping:

Slaapkamer 1 De ruimste slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen. Deze slaapkamer is ruim doordat deze gelegen is over de gehele breedte van de woning.

Slaapkamer 2 en 3 De tweede en derde slaapkamer tref je aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer zijn iets kleiner.

Badkamer In de vernieuwde badkamer tref je een inloopdouche, wastafel en zwevend toilet.

Zolder: Op de zolder is er een ruime zolder met opstellingsplaats voor de wasmachine. Tevens is hier een ruime vierde slaapkamer te vinden.

Wil je een woning in dit complex huren? Hou er dan rekening mee dat er kosten in rekening gebracht worden voor een naamplaatje van € 21,78 incl. BTW.

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 maand waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in deze woning, neem dan contact met ons op.

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1981
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
121 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Jules Massenetstraat Den Haag

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar