Advertentie verwijderd

Appartement Van Zeggelenlaan in Den Haag

2524 BA Den Haag (Zuid-Holland)

€805 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een 3kamerwoning gelegen op een centrale locatie in het Laakkwartier. Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping en is voorzien van o.a. whitewash laminaat, een complete keuken, moderne badkamer en er is een klein balkon met uitzicht op het Ledeganckplein.

Indeling Gemeenschappelijke voordeur op de 1e verdieping in een open portiek met de eigen voordeur op de 2e verdieping. Via een binnentrap bereikt u dan de 3e verdieping. Er is een ruime hoekige woonkamer met open keuken en toegang tot een klein balkon. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en de tweede slaapkamer is via 3 treden te bereiken. Er is nog een grote badkamer voorzien van een douche, wastafel, toilet en WMA.

**Afmetingen ca.**Woonkamer4.15 x 4.00mSlaapkamer 14.50 x 2.60mSlaapkamer 22.65 x 2.05mBadkamer3.10 x 2.60m Details 2 maanden borg. Geschikt voor maximaal een stel. Zeer net appartement met moderne keuken en badkamer.

Locatie Dit appartement is gelegen in het Laakkwartier op de grens met Rijswijk. OV is uitstekend en hiermee heeft een direct verbinding met station Hollands Spoor en het Centrum. Parkeren is hier middels een bewonersvergunning en aansluiting met de snelwegen is uitstekend. Ook gelegen nabij verschillende parken.****************

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Van Zeggelenlaan Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 805 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar