Advertentie verwijderd

Appartement Teijlerstraat in Den Haag

2562 RW Den Haag (Zuid-Holland)

€800 Huurprijs p.m.
67 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Super leuk 3-kamer parterre, met tuin! In een leuk zijstraatje van de Regentesselaan en op loopafstand gelegen van het gezellige winkelaanbod aan de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat.

Indeling: binnenkomst appartement in een lange hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van circa. 22m². De 2 slaapkamers van circa. 8m² en circa. 10m² zijn beide aan de achterzijde gelegen. De badkamer heeft een dakraam en is daarom erg licht. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. De tuin is circa. 10m² en geheel omheind. De woning beschikt over een separate toilet, dubbel glas en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:

  • de minimale huurperiode betreft een jaar
  • voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
  • de borgsom is gelijk aan een maand huur
  • huisdieren zijn NIET toegestaan
  • geschikt voor een stel / koppel

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Teijlerstraat Den Haag

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar