Advertentie verwijderd

Appartement Witte de Withstraat in Den Haag

2518 CR Den Haag (Zuid-Holland)

€980 Huurprijs p.m.
71 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

EEN RUIME 2KAMER APPARTEMENT MET EEN RIANT TERRAS VOORZIEN VAN AUTHENTIEKE DETAILS GELEGEN IN DE BRUISENDE STADSWIJK 'ZEEHELDENKWARTIER'

Indeling Hoofdentree op straatniveau, middels een gemeenschappelijke hal komt u binnen op de eerste etage. U komt binnen in de hal, vanuit hier kunt u zowel de keuken als de ruime woonkamer betreden. In de hal bevindt zich de separate toilet. De hal verleent toegang tot de woon eetkamer van het appartement welke voorzien is van ornamenten en rondom glas in lood, tevens ligt hier nog de originele houten vloer. Aan de voorzijde is de slaapkamer gelegen met een open kast en grote spiegel. Aan de achterzijde is de badkamer gecreerd met een douchecabine. De keuken is gelegen aan de rechter achterzijde van dit pand en is voorzien van een 4pits kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje en kasten. Verder is het appartement voorzien van laminaat.

Afmetingen caWoonkamer9.52m. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x 2.00m.3.30m. x 3.60m. Locatie Het Zeeheldenkwartier is een compacte, monumentale en bruisende stadswijk die erg geliefd is bij Young professionals. De wijk heeft een sterk eigen karakter en ademt creativiteit en dynamiek. Dit komt voor een belangrijk deel door de relatief grote groep jonge ondernemers en bewoners in de wijk. Het Zeeheldenkwartier heeft sfeervolle straten, grachten, zonnige pleinen en prachtige Jugendstil architectuur. Het grootste deel van de woningen is van vr 1916. De wijk heeft een gemengd karakter met betaalbare en dure woningen, grote herenhuizen, sfeervolle kleinere beneden en bovenwoningen en zelfs nog enkele hofjes. Ook vind je er het imposante Vredespaleis. Het Prins Hendrikplein is om de hoek van de woning, hier vind je authentieke kleine winkeltjes, gezellige cafs, galeries, kledingzaakjes en designwinkels. Er worden in het Zeeheldenkwartier veel markten en evenementen georganiseerd zoals de Zeeheldenmarkt en het Zeeheldenfestival.

Openbaar vervoer Er zijn verschillende mogelijkheden om te reizen via het openbaar vervoer. Tram 16 en 3

Voor studenten bestaat er altijd een mogelijkheid om met een garantsteller te werken.

1 maand borg************

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Witte de Withstraat Den Haag

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 980 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar