Advertentie verwijderd

Studio Noordeinde in Den Haag

2514 GE Den Haag (Zuid-Holland)

€995 Huurprijs p.m.
64 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Koninklijk wonen in deze zeer stijlvolle en ruime gestoffeerde studio van circa 64m2 op de 1ste etage gelegen, vlak naast het Paleis Noordeinde en midden in het historische centrum van Den Haag.

Het is super comfortabel wonen in deze ruime en luxe studio met een heerlijke badkamer met ligbad, een gezellige openhaard, aparte keuken met een gasfornuis, afzuigkap en oven, prachtige houten visgraatvloer en grote ramenpartijen die de studio enorm licht maken en waardoor je prachtig uitzicht hebt op de gezellige en levendige straat van het populaire Noordeinde!

Daarbij is er ook nog een zeer groot en heerlijk (gemeenschappelijk) dakterras aanwezig en overdekte en afgesloten fietsenstalling.

**Beschikbaar: per direct

Huurprijs: €995,- exclusief G/W/E en servicekosten

Servicekosten: € 200,00 (inclusief G/W/E)

Waarborgsom: € 1.195,00

Huurperiode: minimaal 1 jaar**

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven een jaarbedrag van bruto € 60.036, - (eenpersoonshuishouden) of € 70.036,- (huishouden van 2 of meer personen)komt. Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Noordeinde Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar