Advertentie verwijderd

Appartement Apeldoornselaan in Den Haag

2573 LM Den Haag (Zuid-Holland)

€1.695 Huurprijs p.m.
130 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Schitterende en geheel gerenoveerde 3 kamer parterrewoning van circa 130 m2 met 2 slaapkamers en heerlijk ruime achtertuin (op het Westen) gelegen in de levendige en gezellige buurt Rustenburg en Oostbroek.

Werkelijk alles is nieuw, tot in de puntjes afgewerkt en er is alleen maar gebruik gemaakt van de allerbeste materialen!

Indeling:

entree op straatniveau, ruime gang met toegang tot alle vertrekken en een apart toilet met fontein. 1e slaapkamer van circa 2.79 x 4.20 aan de voorzijde gelegen

2e slaapkamer van circa 2.78 x 6.76 aan de achterzijde gelegen, die toegang biedt tot de tuin

ruime en lichte woonkamer van circa 3.59 x 9.61 met luxe en moderne open keuken voorzien van een prachtig kookeiland met alle inbouwapparatuur (inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron / oven, koelkast en vriezer). Ook de keuken biedt toegang tot de achtertuin. Ruime achtertuin van circa 7.87×10.42 met een schuur. Ruime, mooie badkamer met een heerlijke inloopdouche.

Omgeving:

Rustenburg Oostbroek is een compacte wijk van bijna 100 jaar oud. Je vindt er verschillend vormgegeven binnenpleintjes met daaromheen bebouwing en een sportterrein omringd door scholen. De wijk wordt omgrensd door het Laakkanaal waarin woonboten liggen. Het Zuiderpark ligt om de hoek waar veel sportvoorzieningen zijn en je heerlijk kan barbecueën, fietsen, skaten of wandelen.

Verspreid door de wijk vind je veel kleine buurtwinkels. In het winkelgebied Dierenselaan / Apeldoornselaan vind je een breed aanbod aan (vers)speciaalzaken en een aantal mode- en luxewinkels. Voor een nog groter aanbod kun je terecht op de Haagse Markt in de aangrenzende wijk Transvaalkwartier.

**Huurprijs: € 1.695,- per maand exclusief G/W/E, TV- en internetverbinding

Waarborgsom: 1,5 maand huur

Beschikbaar: per direct

Huurperiode: minimaal 1,5 jaar**

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Apeldoornselaan Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar