Advertentie verwijderd

Appartement Zeestraat in Den Haag

2518 DJ Den Haag (Zuid-Holland)

€2.400 Huurprijs p.m.
121 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Zeestraat 203 'Willemspark'

Omringd door negentiende-eeuwse monumentale panden, op korte afstand van het Haagse centrum ligt het appartementencomplex Willemspark. In een unieke omgeving die nog altijd enigszins herinnert aan de tijd van koning Willem II. Een luxe woonwijk, ruim opgezet met veel groen en architectuur van historische waarde. Kortom: een kwalitatief hoogwaardig woongebied van uitzonderlijke klasse.

Het Willemspark appartementencomplex ligt op de hoek van de Zeestraat en de Javastraat in het Mesdagkwartier. Op loopafstand vindt u het Vredespaleis ende Scheveningse bosjes. Ook het koninklijke paleis Noordeinde en het Lange Voorhout bevinden zich in de directe omgeving, evenals het chique Haagse winkelgebied aan het Noordeinde en de Hoogstraat. De ligging is zonder meer uitstekend te noemen. Het gebouw telt 66 appartementen en één woning voor de facility manager die in grootte variëren van circa 70 m² tot ca 285 m². Per verdieping is geen enkel appartement gelijk. Het gebouw is voorzien van drie moderne liften en het gebouw is rolstoel vriendelijk. Elk appartement heeft een separate berging.

Omgeving De grote verscheidenheid aan woningtypen maakt een individuele beschrijving van de appartementen moeilijk. Kenmerkend voor alle appartementen zijn echter de exclusiviteit van de materialen en de aandacht die is besteed aan de situering en aaneenschakeling van de diverse ruimten binnen een appartement. Het merendeel van de appartementen beschikt over twee luxe badruimten. De keuken is van "Italiaanse" kwaliteit en is voorzien van moderne apparatuur. Bovendien zijn de keukens en de sanitaire ruimten geheel luxe betegeld . Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerbedekking en/of laminaat, vitrages en overgordijnen. Alle appartementen beschikken over een videointercomverbinding met de hoofdingang centrale hal en de entree. Raam- en deur- kozijnen zijn voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. De appartementen beschikken over een alarminstallatie, een kluis en een driepuntssluiting op de voordeur. Rondom het terrein is een hekwerk geplaatst in de authentieke stijl van ca. 180 meter hoog.

Appartement Op minder dan 200 meter van het gebouw treft u bus- en tramlijnen aan die u naar het Centraal Station en Scheveningen brengen. Met de auto bereikt U via de Javastraat in korte tijd de rijkswegen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Dit appartement van 121 m² gelegen op de eerste verdieping met hoogwaardige materialen. Het heeft totaal 7 m² aan balkonruimte en in de kelder van het gebouw een berging van 8 m². En een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein

  • inclusief service kosten € 155,- p.m.
  • inclusief parkeerplaats!
  • extra parkeerplaats kan gehuurd worden
  • mogelijkheid tot het huren van een garage

Indeling: entree hal met toilet, grote living/eetkamer. Mooie complete keuken voorzien van diverse apparatuur, 2 slaapkamers, 1 badkamer voorzien van bad/douche, dubbele wastafel, een bidet en was/droogcombinatie.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1995
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
121 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Zeestraat Den Haag

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.400 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.