Advertentie verwijderd

Appartement Thorbeckelaan in Den Haag

2564 BK Den Haag (Zuid-Holland)

€1.895 Huurprijs p.m.
128 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Aan een van de mooiste lanen van dit deel van Den Haag bieden wij u deze fijne dubbele bovenwoning met diverse originele details en een oppervlak van circa 128m². De woning beschikt over 4 slaapkamers, een open gebroken keuken en 2 balkons. De ligging nabij het De Savornin Lohmanplein met al haar winkels, openbaar vervoersvoorzieningen en het vele groen in de laan maken het plaatje compleet.

Entree appartement op de eerste etage:

Hal met modern toilet. Ruime woonkamer met aansluitend de eetkamer. Deze geeft toegang tot het eerste balkon. De gemoderniseerde keuken is voorzien van diverse apparatuur en geeft tevens toegang tot het 2e balkon.

2e woonlaag: Riante slaapkamer aan de voorzijde met fraaie schouw en dakkapel. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen. Tussengelegen bevind zich de ruime badkamer voorzien van 2 wastafelmeubels, een ruime inloopdouche en 2e toilet. Via een inpandige trap komt u uit op de zolderkamer waar een 4e slaapkamer is gecreëerd.

Samen met het ruimtelijke uitzicht, de eigen parkeer gelegenheid voor de deur en de centrale ligging van het appartement, biedt deze woning een geweldige mogelijkheid tot woonplezier.

Het Centrum van Den Haag en de stranden van Kijkduin en Scheveningen zijn met openbaar vervoer prima te bereiken. Ook de uitvalswegen naar Delft, Rotterdam en Amsterdam zijn op korte afstand van het appartement gelegen.

Goed om te weten:

  • Per direct beschikbaar;
  • Woning wordt gemeubileerd of gestoffeerd aangeboden;
  • Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten

Benodigdheden: Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit: – Kopie paspoort huurder en bewoners – Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan: – Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden) – Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming – Kopie paspoort werknemer

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
128 m²
Inhoud
493 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Thorbeckelaan Den Haag

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.