Advertentie verwijderd

Appartement Amandelstraat in Den Haag

2564 EW Den Haag (Zuid-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi gerenoveerd 3 kamer appartement In een rustige en groene straat op de 1e etage. De woning heeft een zeer praktische indeling met 2 slaapkamers en brede lichte woonkamer. Op loopafstand van de buurtwinkels van de gezellige Vruchtenbuurt en winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. Zowel bussen als de Randstadrail binnen handbereik en met de fiets bent u binnen 10 minuten in de Bosjes van Pex of op het strand.

Jouw toekomstige woonomgeving De Amandelstraat is een erg fijne straat om in te wonen. Het is geen drukke straat en je hebt alle nodige voorzieningen in de buurt. Boodschappen doen, winkelen, naar de huisarts en nog veel meer kan je allemaal lopend doen!

Strand en stad Het is een unieke locatie! Je bent in een kwartiertje fietsen op het strand! Dit heeft veel voordelen waaronder het ontwijken van files tijdens warme zomerdagen en het maken van mooie strand- of duinwandelingen in je vrije tijd. Heerlijk toch, altijd de mogelijkheid om uit te uitwaaien! Kies je liever voor minder zand tussen je tenen? Dan kan je de andere kant op fietsen want het centrum van Den Haag ligt op maar 15 minuten. Hier kan je heerlijk shoppen, terrasjes pakken of politici spotten op het Binnenhof. Of fiets een stukje verder en kom in de mini wonderwereld van Madurodam!

Bijzonderheden:

  • Beschikbaar per 1 juni
  • 2 ruime slaapkamers
  • Moderne badkamer & keuken
  • Ca. 80 m2
  • Balkon

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Amandelstraat Den Haag

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar