Advertentie verwijderd

Appartement Vreeswijkstraat in Den Haag

2546 AP Den Haag (Zuid-Holland)

€890 Huurprijs p.m.
80 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

928215

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning?

Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

****************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Netto huurprijs 445 euro excl. GWL per persoon bij 2 personen indien u in aanmerking komt voor maximale huurtoeslag.

Let op: er gelden belangrijke voorwaarden voor deze woning.

Minimale leeftijd hoofdhuurder is 23 jaar of ouder.

Hoofdhuurder moet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Huurders zijn beiden ongehuwd, hebben geen geregistreerd partnerschap, geen notariële samenlevingsovereenkomst en hebben geen kinderen.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Meld je dan zo snel mogelijk aan

Attention:

For this apartment it is necessary that you qualify for rental allowance (huurtoeslag) with the Dutch Tax and Customs administration (Belastingdienst). You or your co-occupant need to be 23 years or older. If you have any questions don’t hesitate to contact us.

Bezichtigingen zijn ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

****************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder:

SUPERLEUK, LICHT EN GOED VERZORGD 4 KAMER TOPAPPARTEMENT MET ZONNIG BALKON.

Tussen de Driebergenstraat en Maartensdijklaan aan brede straat gelegen 4 kamerappartement. Dit appartement is gunstig gelegen t. o. v. winkels (Almeloplein, winkelcentrum Leyweg), het Zuiderpark, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het appartement is zeer netjes onderhouden en heerlijk licht. Achterbalkon over de volledige breedte van de woning. Volledig voorzien van dubbel glas.

Indeling: Entree via bordestrap naar de eerste verdieping, voordeur, kleine privé overloop met meterkast (4gr plus ALS), trap naar woonverdieping, overloop, nette badkamer met toilet en inloopdouche, ruime voorslaapkamer, woonkamer met en-suite naar de eetkamer, vanuit de eetkamer middels een schuifpui toegang tot het achterbalkon, nette open keuken met inbouwapparatuur en cv opstelling eveneens met toegang tot het achterbalkon, afgesloten wasruimte met wasmachine aansluiting en tot slot de achtergelegen slaapkamer.

  • bouwjaar 1938
  • woonoppervlakte ca.80 m2

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt 2015. Dit is tijdelijke verhuur van een woning. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 12 maanden (tussentijds door huurder opzegbaar).

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

****************

Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
270 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Vreeswijkstraat Den Haag

Extra informatie

Balkon
Toilet in badkamer
Douche
Schuifpui
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 890 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar