Advertentie verwijderd

Appartement Loosduinseweg in Den Haag

2571 AL Den Haag (Zuid-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
57 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Het appartement is zeer centraal gelegen nabij het centrum van Den Haag en openbaar vervoer. Gelegen aan de Loosduinseweg, om de hoek van het centrum van Den Haag. Plekken zoals de Grote Markt en het Plein zijn op korte afstand van de woning. Ideaal voor een hapje en/of een drankje doordeweeks of in het weekend. Hiertussen lopen de Spui- en Grote Marktstraat, waar je alle nodige winkels vindt: Albert Heijn, HEMA, Kruidvat e.d. voor de dagelijkse boodschappen en benodigdheden. In de Spuistraat zijn bijna alle kledingwinkels te vinden die u zich kunt bedenken. Omliggend zijn er allemaal restaurantjes en cafés te vinden. Voor de deur van de woning stoppen trams 2, 4 en 16, welke o.a. stoppen bij Centraal Station en Station Hollands Spoor (deze zijn net zo makkelijk ook met de fiets te bereiken).

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden.

Bijzonderheden:

  • Beschikbaar per direct
  • Huurprijs voor 1 persoon € 850,- inclusief gas, water en elektra
  • Huurprijs voor 2 personen €900,- inclusief gas, water en elektra
  • Waarborgsom gelijk aan een maand huur
  • 1 slaapkamer
  • Oppervlakte 57 m2

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
57 m²
Inhoud
189 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Loosduinseweg Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar