Advertentie verwijderd

Appartement Venestraat in Den Haag

2511 AR Den Haag (Zuid-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
110 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Fraai en ruim gestoffeerd 3 kamerappartement van ca. 110m2 gelegen op de 2e etage met twee ruime slaapkamers, een grote woonkeuken, zonnig terras en een spectaculair uitzicht over het “Gouden Hooft” en het winkelgebied in hartje centrum van Den Haag! Openbaar vervoer voor de deur, centraal station nabij, winkels en restaurants allen in de directe omgeving. Paleis Noordeinde op minder dan 500 meter. Dit appartement beschikt over een kleine kelder berging en is gesitueerd in klassiek pand. Bruisende omgeving.

Indeling: Gemeenschappelijke entree met indrukwekkend trappenhuis naar de tweede verdieping (er is ook een lift aanwezig). Ingang van het appartement, centrale hal met antieke tegels en toegang tot alle kamers. Er is een hoek woonkamer met een klein balkon aan de voorzijde, verbonden met een grote keuken/ eetkamer met apparatuur. Verder zijn er twee zeer grote slaapkamers, waarvan er één aan de achterzijde is met het terras bijna op het zuiden. Er is een gastentoilet en een grote badkamer met toilet, dubbele wastafel, ligbad en aparte douche. Wasmachine is aanwezig.

Mooi appartement gelegen op een geweldige locatie, dichtbij openbaar vervoer, restaurants en diverse winkels. Zeker uw bezichtiging waard!

LET OP! Dit fraaie appartement is ook geschikt voor woningdelers. (2 vrienden of 2 vriendinnen)

Geen huisvestingsvergunning nodig!

Beschikbaar: per direct Huurprijs: € 1.350,00 exclusief gas, water, elektra en servicekosten Huurprijs: € 1.525,00 exclusief gas, water, elektra en incl. servicekosten Servicekosten: € 175, 00 Waarborgsom: € 1.350,00

LET OP, IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS KUNT U ALLEEN REAGEREN PER E-MAIL. Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u alleen reageren via een mailreactie naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s).

Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen!

 • Omdat wij alleen 1 op 1 bezichtigingen kunnen plannen momenteel zijn wij genoodzaakt een strengere voorselectie te maken van degene die wensen te bezichtigen.
 • Mocht u ziek/verkouden zijn of slechts lichte verschijnselen vertonen willen wij u vragen om de afspraak af te zeggen.
 • Bij bezichtigingen verzoeken wij u om een mondkapje te dragen.

Dank voor uw begrip en medewerking!

WAT ONTVANGEN WIJ BIJ VOORBAAT GRAAG VAN U:

 • Kopie legitimatie
 • 3 recente salarisstroken

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:

 • Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
 • Uw gezinssamenstelling ( met hoeveel personen gaat u huren?);
 • Uw leeftijd en van de eventuele medehuurders;
 • Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
 • Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders;
 • Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
 • Voor welk bedrijf werkt u;
 • Heeft u huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en).

Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat u aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
110 m²
Inhoud
300 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Venestraat Den Haag

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar