Advertentie verwijderd

Appartement Frambozenstraat in Den Haag

2564 XN Den Haag (Zuid-Holland)

€1.325 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gelegen in de rustige en gezellige Vruchtenbuurt, vlakbij Kijkduin. Dit volledig gemeubileerde appartement met twee slaapkamers is zeer geschikt voor stellen of startende gezinnen. Dicht bij parken, supermarkten, restaurants en lunchrooms is dit een heerlijke plek om thuis te komen.

U betreedt de woning op de begane grond. Via een trap gaat u het appartement binnen. Bij binnenkomst staat u in een lange hal die u toegang geeft tot elke kamer. Direct om de hoek van de trap vindt u de keuken welke van alle gemakken is voorzien en koken een waar genot maakt. De hoofdslaapkamer bevindt zich één deur lager en heeft een groot tweepersoonsbed en een fantastische kastruimte waar u al uw kleding met gemak in kan plaatsen.

De woon- en eetkamer zijn open en worden verdeeld door glas-in-loodramen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht.

Mooi en stijlvol appartement. Tegenover de woon- en eetkamer heeft u nog een extra kast die gebruikt kan worden voor opslag en om de hoek nog een slaapkamer met een stapelbed. Toilet en badkamer zijn gescheiden van elkaar en beide bereikbaar vanuit de hal.

Voor deze woning heeft u een huisvestingsvergunning nodig via de gemeente Den Haag. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Mooi en stijlvol appartement. Een bezichtiging meer dan waard!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1932
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Frambozenstraat Den Haag

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.325 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.