Advertentie verwijderd

Appartement Lunterenstraat in Den Haag

2573 PE Den Haag (Zuid-Holland)

€995 Huurprijs p.m.
76 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

928358

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning?

Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

****************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

ZONNIG EN LICHT APPARTEMENT

Een bijzonder leuk en keurig verzorgd top appartement met riante woonkamer, twee slaapkamers en een balkon. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Den Haag Centrum, openbaar vervoer, sportvelden en scholen zijn allen in de nabije omgeving.

Indeling: Het betreft een traditionele open portiekwoning met entree op de eerste verdieping. De gang geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Een ruime woon-, eetkamer met grote raampartijen. De keuken is voorzien van diverse apparatuur.

Bijzonderheden:

  • Twee slaapkamers

  • Kunststof kozijnen met dubbel glas

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs

De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurpijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs kunt u terugvinden op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt 2015. Dit is tijdelijke verhuur van een woning. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 24 maanden (tussentijds door huurder opzegbaar).

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

****************

Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1929
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Lunterenstraat Den Haag

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.