Advertentie verwijderd

Appartement Kepplerstraat in Den Haag

2562 VZ Den Haag (Zuid-Holland)

€675 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

In een fraai en authentiek portiekwoning gelegen, volledig gerenoveerd, licht, 2 kamer appartement met een heerlijk balkon.

Indeling Hoofdentree via open portiek op de 1e etage entree appartement aan de achterzijde woonkamer 396x305 keuken 425x175 welke is voorzien van gasfornuis, koelkast en afzuigkap openslaande deuren naar balkon 300x100 slaapkamer 310x210 badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. In het pand is een wasmachine aanwezig, die gedeeld dient te worden met een medebewoner.

Het appartement staat er echt keurig bij, en kan zo betrokken worden. De gehele woning is voorzien van CV, nette laminaat vloer, mechanisch ventilatiesysteem! Gelegen in een leuke, rustige wijk nabij diverse openbaar vervoer verbindingen naar het centrum en het strand. Zeer leuk en fris appartement. Geschikt voor een werkende kandidaat!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Kepplerstraat Den Haag

Extra informatie

Tuin
Garage

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 675 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.