Advertentie verwijderd

Appartement Snoekstraat in Den Haag

2513 TW Den Haag (Zuid-Holland)

€1.075 Huurprijs p.m.
40 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Nieuw, modern en functioneel zijn drie woorden om dit centraal gelegen appartement te beschrijven. Het volledig gemeubileerde appartement bevindt zich in het hart van het centrum van Den Haag. Alles is op loopafstand, winkels, theaters, casino, openbaar vervoer, te veel om op te noemen.

Hoofdentree van het complex op begane grond met bellentableau, brievenbussen en elektronische deuropeners. De lift brengt u naar de derde verdieping van het gebouw. Als u het appartement binnenkomt, bevindt u zich in een lange hal die u toegang geeft tot alle kamers.

Wanneer u door de hal naar de woon, slaap - / eetkamer loopt, staat u in een stijlvol ingericht interieur. Eenvoudig, chic en wit, grijs en bruin is de perfecte manier om deze ruimte samen te vatten. Vele ramen geven u een ruimtelijk gevoel en veel daglicht.

De open keuken is ideaal voor het ontvangen van gasten en is uitgerust met alle apparatuur en gebruiksvoorwerpen die u zich maar kunt wensen om een goede maaltijd voor uw gasten te bereiden.

De ruime badkamer is te bereiken vanuit de hal en heeft een prachtige inloopdouche. Een deur verder is de separate toilet gevestigd en weer een deur verder de ruimte waar een was - / droogcombinatie staat tezamen met wat schoonmaak items.

Op de 4e etage van dit gebouw is een balkon dat gezamenlijk door de bewoners van dit complex gebruikt kan worden.

Voor deze woning heeft u een huisvestingsvergunning nodig via de gemeente Den Haag. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Een prachtige studio voor een single Expat.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Snoekstraat Den Haag

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.075 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.