Advertentie verwijderd

Studio Archimedesstraat in Den Haag

2517 RX Den Haag (Zuid-Holland)

€735 Huurprijs p.m.
30 m²
Gestoffeerd

Over deze woning

LEVENDIGE OMGEVING * REINKENSTRAAT * NABIJ ALLE GEMAKKEN * PERFECT VOOR EEN STARTER * STUDIO * VEEL LICHTINVAL * MET EIGEN VOORZIENINGEN

Gelegen op een prachtige locatie in het mooie en populaire Duinoord, deze leuke studio beschikbaar welke perfect is voor een starter! Nabij de studio treft u de Reinkenstraat. Omgeven door prachtige herenhuizen en grote bomen is dit de winkelstraat in de Haagse wijk Duinoord. Circa 50 authentieke, ambachtelijke winkels en horecazaken met eigen sfeer! Openbaar vervoer en Albert Heijn treft u tevens nabij de woning. Het centrum van Den Haag en het heerlijke strand van Scheveningen bereikt u binnen +/- 10 minuten. Kortom perfect appartement voor een starter!

INDELING: Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 2e etage waar de studio zich aan de voorzijde bevindt. Voordeur, entree studio in de woon/ slaapkamer van circa. 20 m². Halfopen keuken welke is voorzien van een inductie-kookplaat, koelkast, afzuigkap, wasmachine/ droger aansluiting, (inclusief wasmachine). De keuken is circa. 9 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele studio is voorzien van een laminaat vloer, verlichtingsarmaturen, raambekleding en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:

 • Eigen voorzieningen
 • veel lichtinval

HUURVOORWAARDEN:

 • Type contract: minimaal 1 jaar + onbepaalde tijd
 • Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
 • Huisvestingsvergunning verplicht
 • Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
 • Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN: Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:

 • Kopie paspoort huurder en bewoners
 • Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
 • Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:

 • Kopie paspoort huurder en bewoners
 • Uittreksel KVK registratie
 • Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Adres
Archimedesstraat Den Haag

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 735 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.