Advertentie verwijderd

Appartement Paviljoensgracht in Den Haag

2512 BL Den Haag (Zuid-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Energiezuinig en gloednieuw appartement in hartje Den Haag!

Heerlijk comfortabel en energievriendelijk(!) wonen in een volledig gerenoveerd appartementencomplex in het hartje centrum van Den Haag! Het appartement ontvangt veel licht via de diverse grote ramen en beschikt over een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt tevens over een moderne badkamer met luxe inloopdouche, een fraaie toilet, en is tevens voorzien van een gloednieuwe wasmachine en -droger. Over de gehele vloer ligt fraai laminaat. Door de heerlijke vloerverwarming zult u zich behagelijk voelen in deze uiterst energie zuinige woning met energie label A! Onder het gebouw is er gelegenheid om als bewoner te parkeren via Parkbee.

Kortom: een heerlijke woning voor een single, een koppel die op zoek is naar een leuke woning maar ook rust, in het hartje van Den Haag!

Service kosten bedragen 30,00 per maand Huurvergunning is wel vereist.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Paviljoensgracht Den Haag

Extra informatie

Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.