Advertentie verwijderd

Studio Timorlaan in Den Helder

1782 DR Den Helder (Noord-Holland)

€389 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Specifiek voor de 55 plussers bieden wij aan deze studio's in een mooie omgeving in Den Helder op steenworpafstand van het centrum.

Betaalbaar zelfstandig wonen met zorg én service In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg en diensten onder één dak. U voelt zich zeker snel thuis in Ten Anker. Dit vertrouwde woonzorgcomplex aan de Timorlaan in Den Helder biedt u uitstekende service én comfort.

Centrale ligging In Ten Anker voelt u zich thuis. Het woonzorgcomplex heeft uitstekende voorzieningen zoals een restaurant, een winkeltje, een kapper en een pedicure. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Tegenover Ten Anker ligt het Timorpark waar u heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Den Helder is dichtbij. De huisartsenpraktijk en de apotheek liggen om de hoek. En de Noordwest Ziekenhuisgroep bevindt zich 500 meter verderop. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld: de bus stopt voor uw deur. Zo bent u bijvoorbeeld snel in het centrum of bij het treinstation.

Prettig wonen In Ten Anker woont u in een prettig eenkamerappartement met pantry en badkamer. Deze kijkt uit op het Timorpark of de binnentuin en het centrum van Den Helder. Ten Anker is drempelvrij en er is een lift. Wilt u buiten zitten? Dan kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke binnentuin met kas.

Sfeervol restaurant In het sfeervolle restaurant ‘Tijd’ kunt u dagelijks genieten van een culinair 3-gangen diner. Bij de bereiding houden de koks van Vrijwaard rekening met de verschillende seizoenen. Zij staan garant voor een heerlijke maaltijd uit de regio. Uiteraard kunt u ook een heerlijk kopje koffie of thee komen drinken. Uw familie en bekenden zijn altijd van harte welkom.

Ontmoeting & activiteiten In Ten Anker zijn regelmatig leuke activiteiten zoals bingo en live-muziek. Er zijn diverse mogelijkheden voor ontmoeting en sociale contacten. Een goed voorbeeld is het bewegen voor senioren. U kunt op een laagdrempelige manier sporten in een kleinschalige ruimte. Een mooie combinatie van mensen ontmoeten en werken aan een gezond en fit leven.

Deskundige (thuis)zorg Het Vrijwaard-zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar. Zo krijgt u altijd de juiste zorg op het moment dat u hulp nodig heeft. Vrijwaard biedt zorg op maat passend bij uw situatie en behoefte.

Service op maat Wilt u nog meer gemak? Dan kunt u extra diensten inkopen: service op maat. Deze service varieert van een wasservice en huishoudelijke ondersteuning tot broodvoorziening en 24-uurs personenalarmering. De huismeester ondersteunt u met kleine klusjes in huis. Er is ook een kapper en een pedicure. U kunt boodschappen doen in het winkeltje. En uw familieleden kunnen blijven slapen in een van onze logeerkamers.

Uw bewonersconsulent In Ten Anker houdt de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland elke week spreekuur. De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. U kunt ook telefonisch terecht bij uw bewonersconsulent: van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur

Betaalbaar wonen Wanneer u bij ons komt wonen, huurt u een woning en neemt u een servicepakket af. Ons aanbod:

Eénkamerappartement (25-28 m2) met pantry en badkamer. Inclusief een voorschot voor onder andere gas, elektra en water.

Gebruik van de algemene ruimten zoals de ontspanningsruimte, het internetcafé, de bibliotheek, het restaurant en de tuin.

Dagelijks 3-gangen diner.

Mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten.

Aanwezigheid huismeester.

Spreekuren bewonersconsulent.

Mogelijkheid om extra diensten in te kopen zoals zorg, 24-uurs personenalarmering, wasservice, huishoudelijke hulp en een broodmaaltijd.

Feiten op een rijtje

Kale huur vanaf € 389,- per maand, voorschot servicekosten € 134,79 per maand. Servicekosten bestaan uit voorschot elektra € 36,50, gas € 47,73 en water € 7,30. Glasbewassing € 6,01, schoonmaak algemene ruimte € 12,49, kosten beheer € 15,55, onderhoud algemene ruimte € 2,86, ontstopping leiding en riolering € 0,40 en glasverzekering € 0,90.

Servicepakket Vrijwaard (dagelijks diner, huismeester en activiteiten) € 260,- per maand.

Meer informatie Wilt u meer informatie over Thuis in Ten Anker: betaalbaar zelfstandig wonen met zorg én service? Neem dan contact op met de bewonersconsulent ff mail naar ten. anker@woonzorg. nl

Woonzorg Nederland Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking. www. woonzorg. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Timorlaan Den Helder

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 389 p/m
Beschikbaar per
Direct