Advertentie verwijderd

Kamer G.J. Leonard Ankersmitlaan in Deventer

7411 AS Deventer (Overijssel)

€352 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Gloednieuwe gestoffeerde en gemeubileerde studio's in Deventer! (short stay contract)

Goed nieuws voor wie op zoek is naar huisvesting in de prachtige stad Deventer. Camelot Europe beheert Campus IJsseldal (39 wooneenheden) en Campus Deventer (50 wooneenheden). Alle wooneenheden hebben een eigen badkamer en keuken en zijn 18m² groot. In het gebouw is ook een wasruimte beschikbaar.

LET OP: deze studio's zijn alleen beschikbaar voor studenten

Lopend ben je in 10 minuten op de Hogeschool Saxion. Onderweg ligt winkelcentrum ‘Boreel’ met o. a. een Jumbo supermarkt, MediaMarkt en sportschool Basic-Fit. Het centrum van Deventer ligt op 5 minuten fietsen. In het centrum vind je de bekende winkels zoals H&M, Douglas, Game Mania en nog veel meer. Zin om te dansen? Het nachtleven is ook op loopafstand!

De contracten zullen gebaseerd zijn op short stay. Dit betekent dat als je de Nederlandse nationaliteit hebt, je hier maximaal 6 maanden kunt wonen. Als je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, kun je hier maximaal 12 maanden wonen. Na deze periode eindigt het contract en is verlenging niet mogelijk.

De prijs opbouw is als volgt: Kale huur: 404,- euro Voorschot servicekosten 90,- euro (13 euro voor de belastingdienst bij aanvraag huurtoeslag) Voorschot meubilering/stoffering: 50,- euro Totale huur: 544,- euro

  • Huurtoeslag (om te checken of je hiervoor in aanmerking komt, kijk dan op https://www. belastingdienst. nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/huurtoeslag/huurtoeslag-2018/voorwaarden-2018/voorwaarden -huurtoeslag-2018) 192,- euro Jouw maandelijkse huur: 352,- euro

Andere kosten om rekening mee te houden:

  • Serviceabonnement €7,95 p/m.

De éénmalige kosten zijn:

  • Diverse opstartkosten €205,-
  • Professionele eindschoonmaak van studio €100, -
  • Borg: € 1.000, - (Dit krijg je aan het eind van je verblijf terug, onder de voorwaarde dat je de studio in goede staat achterlaat).

Optioneel:

  • Linnenpakket €120, -
  • Keukenpakket €75, -

Je kunt ook een 360 graden "view" krijgen via de volgende link: www. onlinebinnenkijken. nl/ijsseldal.

Om voor een bezichtiging uitgenodigd te worden, dien je een mail te sturen naar recruitment@cameloteurope. com. Je kunt je ook aanmelden via de aanmeld knop op de advertentiepagina op onze website.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
2013
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
G.J. Leonard Ankersmitlaan Deventer

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 352 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar