Advertentie verwijderd

Appartement Pontsteeg in Deventer

7411 KP Deventer (Overijssel)

€1.006 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Deze fraaie gelijkvloerse woning met privé dakterras is gelegen in complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. Het appartement is gelegen op de 3e etage en kijkt uit over het gezellige Lamme van Dieseplein.

Indeling

Dit verrassend ruime appartement is middels de algemene ruimte en een eigen trapopgang bereikbaar. Wanneer u via de trap bij de tweede voordeur aankomt kunt u de hal van het appartement betreden. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle ruimtes van de woning. Aan de linkerzijde vindt u de woonkamer, welke uitkijkt over het Lamme van Dieseplein. De woonkamer is voorzien van vele raampartijen en veel lichtinval, wat zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel. Tevens vindt u hier de half-open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en oven. De vaatwasser wordt ter overname aangeboden. Aan de andere zijde van de woonkamer heeft u toegang tot het ruime dakterras, vanwaar u een mooi uitzicht over Deventer heeft. Terug in de hal heeft u o.a. toegang tot de twee slaapkamers van 15,7 m2 en 8,5 m2, welke aan de binnentuin gesitueerd zijn. Naast de grote slaapkamer vindt u de badkamer met bad, wastafel met spiegel en een designradiator. Verder vindt u in het midden van de hal een bergingsruimte met daarin de installaties en ruimte voor opslag en een toiletruimte.

In de kelder van het complex is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Overige informatie 

Het appartement is niet geschikt voor mindervaliden, dit gezien de eigen trapopgang.

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd. Bereikbaarheid en ligging

Midden in het centrum van Deventer, rustig en toch hartje binnenstad. Op loopafstand van de IJssel en het centraal station.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten. Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt. Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.

Kale huurprijs: €1005,94 p.m - servicekosten: €27,- p.m. - totale huurprijs €1032,84,- p.m. (excl. gas/water/elektra)

Wij vragen bij het aangaan van een contract geen borg, maar wel eenmalige administratiekosten van €24,50.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Pontsteeg Deventer

Extra informatie

Terras
Bad
Lift
Mechanische ventilatie
Intercom
Dakterras
In het centrum
Vrij uitzicht
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.006 p/m
Beschikbaar per
Direct