Advertentie verwijderd

Huis Frogerweg in Deventer

7424 BP Deventer (Overijssel)

€965 Huurprijs p.m.
100 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Aan de Frogerweg op de Vijfhoek in Deventer hebben we een ontzettend leuke woning TE HUUR!

Deze tussenwoning is ruim, verzorgd en heeft een zonnige tuin en een achterom. Laat de foto's voor zich spreken om een indruk te krijgen van deze huurwoning op de Vijfhoek in Deventer. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum de Vijfhoek aan het Andriessenplein. Dit winkelcentrum heeft een uitgebreid winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Onder andere zijn er een Aldi en Albert Heijn supermarkt, een apotheek, bakker, slager, kapper en bloemist. Verder zijn er diverse basisscholen gesitueerd. De Vijfhoek in Deventer is een goed bereikbare wijk zowel met het openbaar vervoer als de rijkswegen A1 en N348.

INDELING

Begane grond

Je betreedt de woning vanaf de Frogerweg waar je een genummerde parkeerplaats ter beschikking hebt. In de entreehal is de garderobe, trapopgang naar de verdieping, meterkast en een toilet met fonteintje gesitueerd. Bij het betreden van de woonkamer kom je bij de open keuken die voorzien is van de nodige inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast en combimagnetronoven. Een lichte tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin.

Verdieping

Via de vaste trap ga je vanuit de entreehal naar boven. Vanaf de overloop heb je toegang hebt tot de drie slaapkamers en de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een douche met een glazen deur, ligbad en een mooi wastafelmeubel en een 2e toilet

OVERIGE

 • De achtertuin is bereikbaar vanuit de woonkamer en via een 'achterom'.
 • In de achtertuin is een schuur / rijwielberging aanwezig.
 • De hele woning is voorzien van laminaat vloeren.
 • In overleg met de huidige zijn de gordijnen ter overname.

EISEN

 • U dient een vast aantoonbaar inkomen te hebben van minimaal 3x de bruto huursom en dit aan te tonen.
 • Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
 • Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

 • BKR registratieoverzicht (recent)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent)
 • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
 • Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2019)
 • Salarisstroken (3x recent)

BEZICHTIGINGEN

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging. De bezichtigingen zullen enkel op afspraak worden gepland op maandag 8 juni 2020.

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto's en sfeerbeelden, zijn met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Frogerweg Deventer

Extra informatie

Tuin
Balkon
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 965 p/m
Beschikbaar per
Direct