Advertentie verwijderd

Appartement Singelstraat in Deventer

7411 HP Deventer (Overijssel)

€995 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR een prachtig appartement aan de Singelstraat in het centrum van Deventer!

Dit herenhuis aan de Singelstraat is gebouwd in 1882. In 2018 is het de binnenzijde volledig gestript. Er is een kleinschalig appartementencomplex ontstaan met in totaal 4 appartementen. Er is met liefde gewerkt aan een mooie indeling die voldoet aan de hedendaagse bouwkundige eisen. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige, degelijke materialen. Gecombineerd met de uitstraling van dit monumentale pand met haar hoge plafonds straalt het luxe uit.

TWEEDE VERDIEPING

De bovenste verdieping van dit prachtige complex heeft een heerlijke loggia van zo'n 8 m². Hierdoor kan je bij lekker weer lekker buiten zitten met veel privacy. Mocht je behoefte hebben aan wat aanspraak dan kan je natuurlijk altijd naar beneden gaan en een van de vele gezellige terrassen in Deventer opzoeken. Wat ook fantastisch is in dit appartement is de entresol. Hierdoor heb je bijvoorbeeld een werkruimte voor je studie of administratieve werkzaamheden en hou je verbinding met de grote woonkamer (circa 25 m²). Verder beschikt de woning over een tweetal slaapkamers van beide zo'n 8 m².

AFWERKING

 • De vloeren (met elektrische vloerverwarming) zijn afgewerkt met een mooie PVC vloer.
 • De wanden zijn afgewerkt, ook daar hoef je niets meer aan te doen! Overigens is boren in wanden of vloeren niet toegestaan.
 • Het appartement is gasloos. De woningen worden middels een elektrische vloerverwarmingssysteem verwarmd en ook koken is elektrisch (inductie).

PARKEREN

Aan de overzijde van de straat is de Centrum Garage gelegen. In deze parkeergarage kunt u, en uw gasten, uw auto parkeren. Voor 7 dagen per week (24/7) kost een abonnement € 1.089,00 per jaar. Voor meer informatie, de mogelijkheden en de diverse tarieven van de parkeermogelijkheden in de parkeergarage 'Centrum Garage Deventer' verwijzen wij u naar de website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

BERGRUIMTE

In het souterrain van het complex is een gezamenlijke (fietsen)berging aanwezig.

OVERIGE

 • De appartementen zijn voor onbepaalde tijd te huur. De minimale huurtermijn is 1 jaar.
 • Gesitueerd op loopafstand van de IJssel en de winkelstraten.
 • Het gebouw is in 1882 gerealiseerd en heeft mede daardoor houten vloeren. Hoewel deze geïsoleerd zijn, is de geluidsoverdracht meer waarneembaar dan bij nieuwbouw woningen. Een bewoner dient hiermee rekening te houden.
 • Het Impresco huishoudelijk reglement is van toepassing voor de bewoners en haar bezoekers.
 • De weergegeven huurprijs is exclusief de kosten voor elektriciteit, water, internet en gemeentelijke gebruikersbelastingen

BIJKOMENDE KOSTEN

Voor onder andere de schoonmaak, verlichting en verwarming van de algemene ruimten worden servicekosten à € 80,00 per maand in rekening gebracht.

EISEN

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze woning dan dient u rekening te houden met de volgende eisen:

U dient uw kredietwaardigheid en bruto inkomen (minimaal 3x de huursom) aan te tonen door overlegging van de volgende gegevens:

 • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
 • Inkomensverklaring Belastingdienst
 • Salarisstroken (3x recent)
 • Mogelijk wordt meer informatie verlangd zoals een BKR verklaring, bewijs van goed huurgedrag van uw vorige verhuurder enzovoorts.

Verder dient u rekening te houden met de volgende eisen:

 • Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
 • Roken in het gehuurde is niet toegestaan.
 • Door verhuurder wordt een waarborgsom van minimaal een maand verlangd.

Voor meer informatie of een bezichtiging bel Mijn Huurwoning op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto's, sfeerbeelden en indelingstekeningen, is met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden - bewust of onbewust - in deze informatie voorbehouden, waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Singelstraat Deventer

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar