Advertentie verwijderd

Appartement Karel de Grotelaan in Deventer

7415 LX Deventer (Overijssel)

€875 Huurprijs p.m.
75 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Op loopafstand van winkelcentrum Keizerslanden in Deventer is deze mooie maisonnette te huur!

De woning is gelegen bij het vernieuwde winkelcentrum Keizerslanden dat voorziet in alle dagelijkse behoeften en meer. Naast de diverse winkels zijn ook de apotheek, overige dienstverleners en een bus aansluiting op loopafstand gesitueerd. Keizerslanden is een wijk waar veel gebeurt. Er wordt gewoond, gewerkt, gewandeld, gewinkeld, gespeeld en gesport. Anders gezegd: er wordt volop geleefd in Keizerslanden!

Deze huurwoning is gesitueerd op de eerste en tweede woonlaag, het betreft een ruime maisonnette aan een autoluwe straat. Aan de voorzijde kijk je uit op de vernieuwde wijk en aan de achterzijde is veel groen en speelvelden. De woning beschikt over 3 slaapkamers, badkamer en keuken, ruim balkon en een berging in de kelder. Het centrum van Deventer is op de fiets binnen 10 minuten te bereiken.

INDELING

Het appartementencomplex heeft een beveiligde entree met een bellentableau. Vanuit de algemene toegang van het complex kan je de inpandige berging bereiken en hier is de trapopgang naar de appartementen gesitueerd. Als je met de trap op jouw woonlaag bent aangekomen kom je bij binnenkomst in een centrale entreehal waaraan de diverse ruimten zijn gelegen, zoals het toilet, de woonkamer met veel lichtinval door de ligging op het zuidoosten en de keuken. De keuken is voorzien van RVS afzuigkap, een 6 pits gaskookplaat, oven, koelkast en een afwasmachine en biedt voldoende werk- en bergruimte.

De woning beschikt over 3 slaapkamers van respectievelijk 6m², 9m² en 12m². De twee grootste slaapkamers beschikken over een inbouwkast.

PARKEREN

U kunt vrij (openbaar) parkeren in de straat.

BESCHIKBAARHEID & AANVAARDING

De woning is per 1 oktober 2020 te aanvaarden.

KOSTEN

 • De maandelijkse huurprijs is € 875,00
 • De huurprijs is exclusief gas, licht, water, internet en afvalstoffenheffingen. Wij zijn u graag van dienst bij het afsluiten van contracten hiervoor.
 • U dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal € 1.000,00.

EISEN

 • U dient een vast aantoonbaar inkomen te hebben van minimaal 3,5x de bruto huursom en dit aan te tonen.
 • Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
 • Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

 • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
 • Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2019)
 • Salarisstroken (3x recent)

Mogelijk vragen wij u aanvullend aan te leveren:

 • BKR registratieoverzicht (recent)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent)

BEZICHTIGINGEN

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging.

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto's en sfeerbeelden, zijn met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Karel de Grotelaan Deventer

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar