Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Deventer

7411 LP Deventer (Overijssel)

€1.082 Huurprijs p.m.
103 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

In het voormalige postkantoor ligt deze ruime woning welke gesitueerd is op een rustige locatie in de binnenstad van Deventer. De entree naar de woning bevindt zich in de algemene toegangshal.

Wanneer u de woning betreedt komt u terecht in de hal met berging, toilet, trap naar de eerste etage en toegang naar de ruime woonkamer (30m2) met half open keuken (10m2). De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting en beschikt over een afzuigkap, kookplaat en aansluiting voor een vaatwasmachine. De woonkamer kijkt uit op de rustige Smedenstraat. De gehele beneden verdieping wordt opgeleverd met een nieuwe PVC-vloer, wanneer u op tijd reageert is er een mogelijkheid om uw voorkeur in kleur aan te geven.

Met de vaste trap bereikt u de eerste etage. Hier is toegang naar twee ruime slaapkamers (20 m2 en 15 m2). Een van de slaapkamers is voorzien van een loggia. De badkamer (4,5 m2) is voorzien van een tweede toilet, ligbad en aparte douchehoek.

Extra info: Voor de wasmachine is een aparte ruimte in de woning, zodat u deze niet in de badkamer neer hoeft te zetten. Tevens is er nog een trapberging voor opslag. Beneden in het gebouw bevindt zich een eigen afgesloten berging, welke voldoende ruimte biedt voor opslag en stalling van uw fiets(en).

Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, kosteloos een parkeerplaats aanvragen.

Het wooncomplex La Poste

Deze fraaie woning ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde postkantorengotiek. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en er zijn 26 woningen gerealiseerd. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Kale huurprijs: €1082 p.m - servicekosten: €66,50,- p.m. - totale huurprijs €1148,50,- p.m. (excl. gas/water/elektra)

Wij vragen bij het aangaan van een contract geen borg, maar wel eenmalige administratiekosten van €24,50.

Bereikbaarheid en ligging

In het centrum aan de mooie maar rustige winkelstraat, de Nieuwstraat. Nabij de IJssel en het station, beide op loopafstand. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement behoort tot het project ‘La Poste’.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten. Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt. Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Nieuwstraat Deventer

Extra informatie

Balkon
Douche
Bad
Toilet in badkamer
Lift
Mechanische ventilatie
Buiten zonwering
Eetkamer
Intercom
Parkeerplaats
Washok
In het centrum
Aan rustige weg
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.082 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar