Advertentie verwijderd

Appartement Lagestraat in Deventer

7412 CA Deventer (Overijssel)

€1.100 Huurprijs p.m.
100 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

TE HUUR langs de IJssel, aan de Lagestraat in Deventer gelegen een gemeubileerd appartement met groot balkon van ruim 20 m2!

Dit appartement aan de Lagestraat is gesitueerd op de eerste verdieping van het in Deventer welbekende huis langs de IJssel. Via een prachtig ruim trappenhuis bereik je op de eerste verdieping. Het appartment heeft een grote woonkamer 'en suite' die grenst aan de keuken. De keuken is uitgerust is met diverse apparatuur. Achter de keuken ligt de badkamer met een badmeubel, een toilet en een douchecabine.

Het appartement heeft één slaapkamer, maar dan ook een hele grote van zo'n 25 m2. Het balkon ligt aan de voorzijde van de woning met een fantastisch uitzicht over de IJssel. Op de gang staat een wasmachine waarvan gebruik kan worden gemaakt. Het appartment wordt 1x per 3 weken helemaal voor u schoon gemaakt. Het appartement is volledig gemeubileerd en voorzien van handdoeken, dekbedden en -overtrekken en voorzien van alle gemakken. De tuin rondom is zeer riant, hier kan u als huurder ook gebruik van maken. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Deventer.

Kortom dit is een ideaal appartement voor een expat!

De vermelde huurprijs is exclusief de kosten voor de bijkomende voorzieningen weergegeven. De bijkomende vaste kosten bedragen € 500,00. Hiermee komt de totale woonlast op € 1.600,00 per maand.

De bijkomende kosten betreffen een vaste vergoeding voor:

het verbruik van gas, elektriciteit, water in het gehuurde vergoeding gebruik kabeltelevisie en internetsignaal vergoeding gebruik stoffering en apparatuur in het gehuurde onderhoud diverse installaties diverse verzekeringen beheerkosten schoonmaak appartement overige algemene kosten (*)

  • onder deze servicekosten vallen o. a. en indien van toepassing de kosten van een huismeester, schoonmaakkosten, de kosten van zaken die het mogelijk maken gemeenschappelijke vertrekken te gebruiken overeenkomstig de overeengekomen bestemming: dit betreft zaken zoals water, verlichting, verwarming en inventaris voor gemeenschappelijke vertrekken, zoals in gangen, trappen, lift, berging/fietsenstalling en gemeenschappelijk (niet openbare) groenvoorziening.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze woning dan dient u rekening te houden met de volgende eisen:

U dient uw kredietwaardigheid en bruto inkomen (minimaal 4x de huursom) aan te tonen door overlegging van de volgende gegevens:

Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)

Inkomensverklaring Belastingdienst (IB2016)

Salarisstroken (3x recent)

Het houden van huisdieren is niet toegestaan.

Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Door verhuurder wordt een waarborgsom ter grootte van € 1.600,00 verlangd.

Uw contactpersoon is Kitty van Schooten.

Voor meer informatie of een bezichtiging bel MijnHuurwoning. com op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto's, sfeerbeelden en indelingstekeningen, is met zorg samengesteld om een zo goed mogelijke indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden, waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Lagestraat Deventer

Extra informatie

Balkon
Bad
Parkeerplaats
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar