Advertentie verwijderd

Appartement Karel de Grotelaan in Deventer

7415 DD Deventer (Overijssel)

€895 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR aan de Karel de Grotelaan in Deventer dit royale appartement, direct bij het winkelcentrum Keizerslanden!

Dit appartement krijgt een volledig nieuwe badkamer, een nieuw toilet en wordt volledig nieuw in de verf aan de huurder opgeleverd!

Deze huurwoning heeft een grote woonkamer en 2 slaapkamers. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, de plafonds en wanden zijn eveneens netjes afgewerkt. De woning is gesitueerd op de 9e verdieping. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht over Deventer. Je beschikt over een zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. De gevels van het gehele complex zijn geïsoleerd en er is deels voorzien in isolerende beglazing. Ook vanuit de woonkamer kan je genieten van een mooi weids uitzicht. Het gebouw is gelegen direct naast het winkelcentrum "Keizerslanden" dat voorziet in alle dagelijkse behoeften. Naast de diverse winkels zijn ook de apotheek, overige dienstverleners en een bus aansluiting op loopafstand gesitueerd.

De entree van het complex is recentelijk vernieuwd. Er zijn 2 liften en er is een huismeester.

Het landelijke gebied rondom Steenbrugge en diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar. In de nabije omgeving van het appartementencomplex zijn bushaltes aanwezig en fietsend bevind jij je binnen 10 minuten in het centrum van Deventer!

INDELING

 • tochtportaal
 • gang
 • compleet vernieuwde keuken met inbouwapparatuur
 • bijkeuken
 • ruime ouderslaapkamer met voldoende gelegenheid voor een kledingkast
 • meterkast
 • toilet
 • badkamer met douche en wastafel
 • ruime zonnige woonkamer met toegang naar het balkon
 • Het appartement heeft een berging in het souterrain.

OVERIGE KOSTEN

 • De servicekosten zijn € 80,- per maand | Het voorschot stookkosten € 65,- per maand.

BESCHIKBAARHEID & AANVAARDING

Per 20 december 2020 / in overleg.

EISEN

– U dient een vast aantoonbaar inkomen te hebben van minimaal 3x de bruto huursom en dit aan te tonen. – Het houden van huisdieren is niet toegestaan. – Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

– BKR registratie overzicht (recent) – Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent) – Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) – Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2019) – Salarisstroken (3x recent)

BEZICHTIGINGEN

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging.

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto’s en sfeerbeelden, zijn met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Karel de Grotelaan Deventer

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar