Advertentie verwijderd

Appartement Kilstraat in Deventer

7417 CD Deventer (Overijssel)

€775 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR aan de Kilstraat (Rivierenwijk / Deltawijk) in Deventer een 4 kamer appartement!

Het betreft een op een mooie locatie in Deventer gelegen 4-kamer appartement met een inpandige berging. Deze leuke huurwoning is gelegen op korte afstand van het centrum van Deventer en nabij bij het winkelcentrum Deltaplein. De woning heeft twee balkons en is gesitueerd vlakbij het centrum van Deventer. De woning bevindt zich op de eerste verdieping van het complex. De woning is op gelegen op nog geen tien minuten fietsen van het centrum en het NS trein- en busstation. Ook diverse uitvalswegen zijn nabij gelegen. Een ideale locatie dus! Geïnteresseerd in deze woning? Neem snel contact met ons op!

Indeling

Middels de gezamenlijk portiek heeft u toegang tot de ruime centrale entreehal die toegang geeft tot de royale woonkamer en 2 van de 3 slaapkamers, het toilet, een riante provisiekast en een nette keuken. De keuken is voorzien onder andere van een kookplaat en veel bergruimte. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde bereikbaar, tevens bevindt zich hier ook de toegang tot de badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en een opstelplaats voor de wasmachine.

HUURPRIJS & KOSTEN

  • De huurprijs is € 775,00.
  • De bijkomende servicekosten bedragen € 75,00 per maand.
  • Het voorschot stookkosten bedraagt € 60,00.
  • De huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water, elektriciteit, internet en telefonie.

AANVAARDING

In overleg per 15 december 2020

EISEN

– U dient een vast aantoonbaar inkomen te hebben van minimaal 3x de bruto huursom en dit aan te tonen. – Het houden van huisdieren is niet toegestaan. – Roken in het gehuurde is niet toegestaan. – Dit appartement wordt niet aan studenten verhuurd.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

– BKR registratieoverzicht (recent) – Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent) – Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) – Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2019) – Salarisstroken (3x recent)

BEZICHTIGINGEN

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging.

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto’s en sfeerbeelden, zijn met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Kilstraat Deventer

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar