Advertentie verwijderd

Appartement Laan van Borgele in Deventer

7415 DJ Deventer (Overijssel)

€1.150 Huurprijs p.m.
89 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

TE HUUR! Laan van Borgele 40 F201 Huur €1.150,- inclusief servicekosten, exclusief gebruikerslasten. Vier- kamer appartement met twee bergingen. Voor een periode van minimaal 12 maanden overgaande in onbepaalde tijd. Aanvaarding kan op korte termijn cq per direct.

Wij bieden een volledig gerenoveerd appartement met twee slaapkamers aan!

Woonsituatie: Het appartement is gelegen in het appartementengebouw “Beeckestein” op de tweede woonlaag van een uit acht woonlagen bestaand complex met een prachtig uitzicht. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met een lift en een trappenhuis. In de centrale hal bevindt zich de receptie, een beltableau met videofooninstallatie en de brievenbussen voor de appartementen. In het gebouw bevinden zich verschillende collectieve ruimten, zoals een conversatiezaal (wordt op dit moment gerenoveerd), logeerkamers en een gezamenlijke fietsenstalling. In de afgelopen jaren zijn de vernieuwing van de balkons gerealiseerd. Tegenover het gebouw is een prachtig park waar u kunt wandelen. Tevens is er op loopafstand een modern winkelcentrum en openbaar vervoer bereikbaar.

Indeling: Ingang gebouw: beveiligde entree met receptie en videofoon.

Appartement: Entree, hal met vernieuwd toilet voorzien van fonteintje, ruime lichte woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Één slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en geeft toegang tot het balkon. Het gehele appartement is voorzien van een PVC visgraat vloer, de wanden zijn gestuukt, keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. Het geheel is modern en instapklaar!

Voorwaarden De huurprijs is weergegeven exclusief de kosten van water, elektriciteit, telefoon en internet. De hoogte van deze kosten zijn mede afhankelijk van de grootte van uw huishouden. Voorschot stookkosten € 125,- per maand. De verhuurder stelt voor het aangaan van een huurovereenkomst onderstaande eisen aan een huurder:

  • Verplichte identificatie door een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
  • Je dient een bruto inkomen te hebben van minimaal 2,5x de huursom en dit aan te tonen.
  • Het houden van huisdieren is in overleg.
  • De waarborgsom betreft 1 kale maandhuur.

Je kunt bij Postma Makelaars de inschrijfformulieren opvragen. Onvolledige formulieren worden niet in behandeling genomen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
310 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Laan van Borgele Deventer

Extra informatie

Douche
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar