Advertentie verwijderd

Huis Boltelaan in Diepenveen

7431 ZE Diepenveen (Overijssel)

€975 Huurprijs p.m.
93 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR een mooie 2 onder 1 kap woning aan de Boltelaan in Diepenveen!

Deze mooie 2 onder 1 kap woning met een oprit met carport is gelegen in de gewilde wijk Voorhorst in Diepenveen. De wijk Voorhorst is niet alleen gewild maar ook kindvriendelijk van opzet. Deze ruime woning is gebouwd in 1996 en is gesitueerd op een korte afstand van scholen en overige voorzieningen.

INDELING

De begane grond

Via de entreedeur kom je in de centrale hal van de woning waaraan het toilet en de vaste trap naar boven zijn gelegen. Met de deur vanuit de entreehal kom je in de royale woonkamer. Grenzend aan de woonkamer is een mooie open keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken hebt u toegang tot de prettige achtertuin.

Verdieping 1

Via de centrale entreehal kan je met de vaste trap naar de verdieping, waar je op de overloop komt. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer gelegen.

De tuin

De tuin heeft een lekker terras en is voorzien van een houten berging met elektriciteit aansluiting. De tuin is ook bereikbaar via de zijkant van het huis.

OVERIGE

  • bouwjaar 1996
  • volledig geïsoleerd
  • voldoende parkeergelegenheid
  • winkels, scholen, kinderdagopvang dichtbij
  • De woning wordt tijdelijk verhuurd met voor een minimale periode van 1 jaar en maximaal 2 jaar.

WAARBORGSOM

Door verhuurder wordt een waarborgsom van € 1.000,00 verlangd.

EISEN

– U dient een vast aantoonbaar inkomen te hebben van (minimaal 3,5 de huursom) en dit aan te tonen. – Het houden van huisdieren is niet toegestaan. – Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

– BKR registratieoverzicht (recent) – Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent) – Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) – Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2019) – Salarisstroken (3x recent)

BEZICHTIGINGEN

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging.

OVERIGE INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto’s en sfeerbeelden, zijn met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1996
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Boltelaan Diepenveen

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar