Advertentie verwijderd

Appartement Schouwburgplein in Doetinchem

7001 DJ Doetinchem (Gelderland)

€1.475 Huurprijs p.m.
79 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Dit luxe appartement in het hartje van het centrum in Doetinchem is per 17 augustus beschikbaar.

Het is een goed onderhouden 2 kamer appartement met een moderne keuken, badkamer en een apart linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. appartement beschikt over1 slaapkamer van 16m2 die grenst aan een ruim binnenhoek balkon. Het leuke aan dit appartement is dat het een gezamenlijk (met 3 andere appartementen) zonneterras heeft op 5 de verdieping, tevens staat er een eigen berging voor het opbergen van de tuinmeubels. Veder beschikt het appartement over een privé berging in de kleder.

De woning heeft veel voorzieningen in de buurt met een supermarkt op de hoek. Het is betaald parkeren, echter op 5 min lopen is het parkeren gratis.

De woning kan worden gehuurd met een minimale huurperiode van 1 jaar en een opzegtermijn van 1 kalendermaand. De huurprijs bedraagt €1475.- per maand, dit is exclusief de nutsvoorzieningen gas, water, elektriciteit, internet, tv maar inclusief meubels. Heeft u interesse en/of vragen over deze woning? Neem dan gerust contact met ons op.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1981
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
79 m²
Inhoud
230 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Schouwburgplein Doetinchem

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.475 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.