Advertentie verwijderd

Appartement Park Boswijk in Doorn

3941 AE Doorn (Utrecht)

€795 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Aan de rand van Doorn een twee kamer appartement met zonnig overdekt terras. Prachtig uitzicht op onder andere vijvers en bos.

Huurprijs: € 795,- per maand exclusief: Servicekosten: € 193,00 per maand Voorschotbedrag van € 66,00 per maand voor de elektriciteit, verwarming en water. Beschikbaar: 1 september 2020 Staat: Gestoffeerd.

De woning is bedoeld voor een leeftijdscategorie vanaf 35+ en ideaal voor expats (tijdelijke huur).

Het appartement is circa 55m2 exclusief het terras. Er is een open keuken met apparatuur waaronder koelkast en gaskookplaat, afzuigkap. In de ruime slaapkamer zijn meerdere grote praktische inbouwkasten aanwezig. Er is een nette douche met wastafel, en een apart toilet. Woonkamer is licht en sluit aan op het buitenterras. Het geheel is semi gestoffeerd en voorzien van een mooie laminaatvloer.

Op het terrein is ook een kleine supermarkt aanwezig. Winkels van Driebergen op fietsafstand, openbaar vervoer op loopafstand. Voor wie van rust houdt en toch centraal wil wonen is dit een prachtige plek.

Op zoek naar een keurig appartement op een rustige locatie? Reageer direct! Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op Tel. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of e-mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren en niet roken toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1972
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Park Boswijk Doorn

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar