Advertentie verwijderd

Appartement Henri Polakstraat in Dordrecht

3317 KS Dordrecht (Zuid-Holland)

€1.095 Huurprijs p.m.
75 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

3-kamer appartement (grootste type), gesitueerd op de tweede verdieping met zowel aan de voor- als achterzijde een balkon, zodat je op elk moment van de dag van het zonnetje of de schaduw kan genieten. Het appartement is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat in de woonwijk ‘Crabbehof’, dichtbij alle denkbare voorzieningen; winkelcentrum Crabbehof, NS-station, (basis)scholen, kinderdagopvang en uitvalswegen.

Het appartementsgebouw heeft afgelopen jaren een flinke facelift ondergaan. Zo is het complex voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, hardglazen balkonafscheiding en een vernieuwde centraal afgesloten entree met videofooninstallatie.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, toegang tot de bergingen en trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Entree: Entree van het appartement, naast de voordeur bevindt zich de meterkast. Hal met vaste kast, videofooninstallatie, toiletruimte en toegang tot de vertrekken. Woonkamer: Sfeervolle woonkamer, type doorzon (voorheen 2 kamers) voorzien van schouw en plavuizenvloer. Keuken: De gesloten keuken is voorzien van gasaansluiting, aansluiting wasapparatuur en middels loopdeur toegang tot de badkamer en balkon I (georiënteerd op het zuidwesten). Slaapkamer I: Gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van laminaatvloer en loopdeur met toegang tot balkon II (georiënteerd op het noordoosten). Slaapkamer II: Gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van laminaat en wederom toegang tot balkon I. Badkamer: Geheel betegelde badkamer, voorzien van douchegelegenheid, wastafel en opstelling linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. (Vaillant VR ca. 1998, eigendom). Toiletruimte: Gedeeltelijk betegelde toiletruimte.

Bijzonderheden;

  • Woonoppervlakte 75m2
  • Beschikbaar per direct
  • Huurprijs €1095,- exclusief G/W/E

Voorwaarden;

  • Borg € 1.095,-
  • Minimaal 12 maanden
  • Beschikbaar voor maximaal 2 studenten / woningdelers, of een gezinshuishouden

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1962
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Henri Polakstraat Dordrecht

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar