Advertentie verwijderd

Appartement Steegoversloot in Dordrecht

3311 PP Dordrecht (Zuid-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
35 m²
2 kamers

Over deze woning

Een fraai en authentiek stadspand met een krachtige uitstraling in het centrum van Dordrecht. Gesitueerd aan een prachtige straat met monumentale gevels en leilinden bevindt zich deze karakteristieke stadswoning. Op de eerste verdieping van het woonhuis bevindt zich een gezellig appartement. De woonruimte is voorzien van één slaapkamer en heeft prachtige, royale raampartijen. Hierdoor heeft de gehele woning een lekker lichte en frisse uitstraling.

Indeling; Via (gedeelde) centrale ingang bereiken we via de het trappenhuis de eerste etage. Vanaf de voordeur bereiken we direct de woonkamer. Deze heeft een afmeting van ca. 25 m2. De keuken grenst direct aan living en bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning.

Een smalle hal geeft toegang tot het toilet en de slaapkamer. In de slaapkamer is een extra ruime bergkast gesitueerd. Hier is tevens de wasmachine aansluiting te vinden.

De slaapkamer heeft een afmeting ca. 8 m2 en geeft toegang tot de badkamer en balkon, aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is netjes betegeld en is uitgerust met een bad en wastafel.

Totale woonoppervlakte bedraagt ca. 35m2.

De woning is voorzien van stoffering en verlichting, internet en tv-abonnement. Er wordt een borg gevraagd. linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. gas, water en elektra, wordt een bedrag van € 125,00 per maand in rekening gebracht.

Huurdersprofiel; Bedrijf dat voor tijdelijk personeel huisvesting zoekt. Expats. Maximaal te bewonen door twee nette medewerkers.

# Steegoversloot - # Centrum Dordrecht- # Per 15 juni beschikbaar- # Expat woning- # emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. - # telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.- # linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Steegoversloot Dordrecht

Extra informatie

Balkon
Bad

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct