Advertentie verwijderd

Appartement van Heutszlaan in Ede

6711 KP Ede (Gelderland)

€1.030 Huurprijs p.m.
77 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Maisonnette, instapklaar en gemeubileerd bovenappartement met 2 verdiepingen. Huurprijs inclusief vaste lasten (m.u.v. gemeentelijke heffingen en afvalstoffenheffing). Beneden is de woonkamer met balkon op het zuiden, keuken, wc en kleine berging. Boven 3 slaapkamers, badkamer met wc en douche en een inbouwkast op de gang.

Alle muren zijn in december 2017 nieuw geverfd. De keuken heeft o.a. de volgende apparatuur: vaatwasser, koelkast, gasfornuis alles van SMEG, kookspullen, servies, bestek enz. Verder is de woning gemeubileerd (bank, eethoek, bedden, linnenkast, wasmachine en droger) en volledig gestoffeerd. Ideaal voor mensen die een woning zoeken ter overbrugging van 2 koophuizen of voor expats. Let op: uitsluitend verhuur aan alleenstaande of stellen (niet voor woongroepen). Roken in de woning is niet toegestaan. Geen huisdieren.

Wat zit bij de huurprijs inbegrepen?

Inbegrepen: kosten van vaste aansluiting voor gas-, elektriciteit- en wateraansluiting; Niet inbegrepen: variabele verbruikskosten gas-, elektriciteit en water. Niet inbegrepen: gemeentelijke lasten m.b.t. de woning en kosten van het gebruik van de verzamelcontainer van het restafval. Niet inbegrepen: aansluiting voor kabel-, wifi en tv. Er hoort nog een privé berging bij de woning en parkeren bij de woning is openbaar en gratis.

Woning bevindt zich vlak bij bosrijke omgeving, kinderdagverblijf en scholen op loopafstand en dicht bij Ede-centrum en NS-station.

Woning is momenteel verhuurd en komt vrij vanaf 1 september 2019.

Huurperiode minimaal 6 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
77 m²
Perceeloppervlakte
77 m²
Inhoud
223 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
van Heutszlaan Ede

Extra informatie

Balkon
Douche

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.030 p/m
Beschikbaar per
Direct