Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwe Stationsstraat in Ede

6711 AG Ede (Gelderland)

€695 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

  • Update: bouw loopt uit. Verwachtte verhuurdatum is 1 oktober.

Naar verwachting komen er per 1 oktober 13 zelfstandige studio's en 3 appartementen vrij, in een recent gerenoveerd (grotendeels nieuwbouw) complex aan de Nieuwe Stationsstraat, in het centrum van Ede.

De studio's variëren van 36m2 tot en met 45m2 en beschikken over een eigen luxe keuken, luxe badkamer met douche en een toilet. Ook krijg je de beschikking over een individuele afsluitbare berging van ongeveer 6m2 in de kelder van het complex

De twee kamer appartementen variëren van 46 tot en met 48 m2 en beschikken over een eigen luxe keuken, luxe badkamer met douche en een apart toilet. Ook krijg je de beschikking over een individuele afsluitbare berging van ongeveer 6m2 in de kelder van het complex.

Een aantal studio's/appartementen heeft een klein balkon/loggia.

De locatie is uitstekend: Treinstation Ede-Centrum om de hoek, bushalte, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede zijn op loopafstand.

De kale huurprijs van de studio's varieert ongeveer tussen € 695,- en € 775,- per maand. Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedragen ongeveer € 130,- per maand.

De kale huurprijs van de appartementen varieert ongeveer tussen € 785,- en € 795,- per maand. Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedragen ongeveer € 130,- per maand.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Bij de duurdere woonruimten is het niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Als je interesse hebt reageer dan op deze advertentie of stuur een mail naar info@4fbeheer. nl en vertel wat over jezelf. We plaatsen je dan op de interesse-lijst. In de eerste week van mei wordt iedereen geïnformeerd over de ontwikkelingen en in de eerste week van juni zullen er een aantal kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtigingsmoment.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwe Stationsstraat Ede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar