Advertentie verwijderd

Appartement Schoollaan in Eelde

9761 AB Eelde (Drenthe)

€829 Huurprijs p.m.
69 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

PER 1 AUGUSTUS BESCHIKBAAR: RUIME SENIORENWONING IN HET COMPLEX DE WIEKEN IN EELDE!

Aan de Schoollaan is per 1 augustus deze ruime seniorenwoning beschikbaar in het senioren complex De Wieken te Eelde. Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping van het complex. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 69m2 en is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken (ca. 41m2), twee slaapkamers (ca. 15m2 en 8m2), een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel en nog een apart toilet in de hal bij binnenkomst van het appartement. Tevens beschikt het appartement over een eigen balkon (ca. 13m2) en een eigen inpandige berging van ca. 5m2.

Het complex beschikt over servicegerichte diensten zoals schoonmaak gemeenschappelijke ruimte, onderhoud groenvoorziening, lift onderhoud, container huishoudelijk afval en glasbewassing.

De huurprijzen bedragen €750,- kaal per maand. De servicekosten van het complex voor bovengenoemde diensten bedragen €79,- per maand. De totale huurprijs bedraagt dus €829,- exclusief per maand. Huurder dient zelf de (nuts)voorzieningen te verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Reageer dan via onze website of bel met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Woonoppervlakte
69 m²
Inhoud
241 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Schoollaan Eelde

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 829 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar