Advertentie verwijderd

Kamer Heezerweg in Eindhoven

5614 HD Eindhoven (Noord-Brabant)

€350 Huurprijs p.m.
11 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur: 2 basic gemeubileerde kamers nabij het centrum (heezerweg 145) . De huis bevind zich op 5 minuten fietsafstand van het centrum en 10 minuten fietsafstand naar TU/e + Fontys. De kamers hebben beide een oppervlakte van ongeveer 11m2. De beschikbare kamer begane grond wordt nog voorzien van gordijnen en een nieuwe kledingkast en bureaustoel. de beschikbare kamer op de 2e verdieping word voorzien van een nieuw matras.

Per direct beschikbaar of vanaf telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

De kamer bevindt zich in een gedeelde woning met 6 kamers totaal. De bewoners delen 1 keuken, 1 douche, 1 toilet en wasmachine + droger

Voor deze kamer gaat onze voorkeur uit naar 2 vrienden/studiegenoten die graag in hetzelfde huis willen wonen.

De huurprijs voor beide kamers bedraagt €350,-/maand inclusief GWE, internet en belastingen. De borg bedraagt één maand huur. Minimale huurperiode is 6 maanden. Administratiekosten per kamer bedragen €250,- excl.21% BTW (eenmalige betaling aan verhuurkantoor).

Neem voor meer informatie, of voor aanvraag van een bezichtiging contact met ons op. Wij stellen het op prijs wanneer je bij de aanvraag direct wat meer over jezelf vertelt, denk aan; interesses/hobby’s, leeftijd, werk/studie etc. tevens zouden wij graag willen weten wat voor woning je zoekt, denk aan: locatie, grootte, prijsklasse etc. Op deze manier kunnen wij beoordelen of de aangeboden woning aan je wensen voldoet.

Wij kijken uit naar je reactie!

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
2000
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
11 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Heezerweg Eindhoven

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 350 p/m
Beschikbaar per
Direct