Advertentie verwijderd

Huis Wickenburg in Eindhoven

5653 NX Eindhoven (Noord-Brabant)

€1.275 Huurprijs p.m.
120 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Type: Tussenwoning Locatie: Gestel / Eindhoven

Gestoffeerde middenwoning met o. a. aan de voor en achterzijde gelegen een tuin. De woning ligt in een rustig gedeelte van Gestel, diverse uitvalswegen zijn nabij waaronder de toegang tot de snelweg. Daarnaast ligt deze woning dichtbij ASML en het winkelgedeelte "kastelenplein".

De woning bestaat volledig uit één laag, waaronder 2 slaapkamers. Een grote woonkamer met open keuken v. v. alle benodigde apparatuur zoals vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en afzuigkap. Aan de achterzijde van de woning kunt u de tuin bereiken door middel van een afsluitbare schuifdeur, waar o. a. de berging te vinden is. De gender stroomt langs aan de achtertuin.

Via een schuifwand is vanuit de woonkamer de grootste slaapkamer te bereiken, waar ook de entree naar de badkamer is. De badkamer is voorzien van een ruime inloop douche en wastafel. Vanuit zowel de badkamer als de entreehal is de toilet te bereiken.

Aan de voorzijde van de woning is een tweede slaapkamer te vinden, die ook ingericht kan worden als bijvoorbeeld studiekamer.

De huurprijs is inclusief periodiek onderhoud aan de tuin (2x per jaar) en onderhoud van de CV-ketel, maar exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Bungalow)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
188 m²
Inhoud
394 m³
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Wickenburg Eindhoven

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.275 p/m
Beschikbaar per
Direct